Categories
Dømmekraft tester

Dømmekraft tester: Klarsynthet

Lilli Bendriss live på Parkteateret 22.05.23 var en sjanse Dømmekraft ikke ville skusle bort. Evenementet hadde fått tittelen Uforklarlig. Ifølge reklamen kunne Norges mest kjente medium gi oss nye forståelser gjennom sin kontakt med den åndelige verden. Publikum ble på forhånd invitert til å stille Bendriss spørsmål ved å sende e-post.

-Endelig, tenkte Dømmekrafts medarbeider. Dette er muligheten til å finne ut av familiehemmeligheten som gikk i graven med mormor: Oppskriften på verdens beste grovbrød. Et solid bakverk farlig lik et stykke bergensk brostein, men med himmelsk smak! Vi i Dømmekraft har ikke helt dreisen på dette med tankeoverføring, så vi sendte spesifisert problemstilling direkte til den angitte e- postadressen.

Etter å ha betalt kr. 330,- var det bare å møte opp og få svaret. Trodde vi. 350 andre hadde nemlig tenkt i samme baner. Stort sett unge damer i sommerlige pasteller.

Melding fra det hinsidige

Madam Blavat…. eh, Bendriss, kalte en av disse kvinnene opp på scenen for å fortelle sin uforklarlige historie. Hun fortalte om et gjenferd hun skulle ha truffet som barn. Lerretet bak scenen viste bilder av barndomshjemmet, tonesatt av det nifseste som finnes; skjør spilledåsemusikk. Publikum lot seg likevel ikke skremme. De hygget seg med øl og snacks mens mediumet på scenen forklarte at vi her hadde å gjøre med en slags glitch in the matter. En portal hvor energien er mer åpen for hvileløse som vil titte innom. Lik et nyhetsanker på direktesending kunne hun plutselig fortelle at hun fikk inn en beskjed til den unge kvinnen på scenen. –Du har tidligere tvilt. Men nå balanserer du mellom det fysiske og det ikke-fysiske. Nå vil du bli guidet. Du skaper en effekt som sendes ut i universet. Du var eleven. Nå skal du bli læreren. Bendriss tok seg dessverre ikke bryet med å fortelle oss hvem som hadde gitt henne den beskjeden.

Åndeverden med barer og restauranter

Deretter var det tid for spørsmål fra publikum, og håpet om oppklaring på grovbrødmysteriet steg. Bare for å bli fullstendig knust. Olga Barco… eh, Lilli Bendriss hadde åpenbart silt spørsmålene på forhånd. Hun ville bare snakke om hva som skjer når man dør. (-Man kommer “hjem” til en parallell åndeverden, heldigvis med barer og restauranter!) Og, hvem som inspirerte henne til å interessere seg for det spirituelle. (-En akupunktør.) Og til sist, om man kan gjøre noe for å åpne seg eller aktivere seg. (-Være sammen med andre som er åpne for frekvensforandring. Man kunne også benytte seg av yoga, meditasjon og syngeboller.)

Hun avrundet med en historie om en godt voksen dame som mente å ha sett Buddha på et bilde tatt på stranden i Thailand. Publikum fikk se bildet, men hvor denne buddhaen skulle befinne seg forble … uforklart. Seansen var over, og publikum kunne atter trekke frisk luft i den lyse sommerkvelden. Bare spørsmålene stod igjen.

Om ikke annet rakk undertegnede å få kjøpt et brød før butikkene stengte. Litt luftig og smakløst, men ikke verre enn forestillingen på Parkteateret. Dømmekraft kan ikke anbefale bruk av klarsynt.

One reply on “Dømmekraft tester: Klarsynthet”

Pokker! Vil dette si at fotballkortene mine som gikk tapt i 1982 ikke vil bli mulig å spore?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *